top of page

KINDERFEESTJE

Vier een onvergetelijk kinderfeestje bij Vier Hoog Eindhoven!

Kinderfeestje bowlen

Met onze ligging is Vier Hoog Eindhoven ook een zeer geschikte locatie voor een kinderfeestje wanneer je in Veldhoven, Best of Nuenen woont!

Bij Vier Hoog Eindhoven zorgen we ervoor dat elk kinderfeestje een groot succes wordt. Of je nu kiest voor een spannende lasergame battle, een gezellige bowlingsessie of een compleet arrangement inclusief heerlijke kidsmeals, wij hebben alles in huis voor een onvergetelijke dag. Onze unieke combinatie van bowlen, lasergamen en lekker eten maakt Vier Hoog Eindhoven dé perfecte locatie voor kinderfeestjes in Eindhoven. Boek nu en geef je kind een verjaardagsfeestje om nooit te vergeten!

Kinderfeestje 1

€11,50 per kind

Kinderfeestje 2.jpg

Nieuw!
€22,00 per kind

Kinderfeestje 4.jpg

Nieuw!
€15,00 per kind

11.jpg

€26,- per kind

Kinderfeestje 1.jpg

Nieuw!
€17,95 per kind

Kinderfeestje 3.jpg

Nieuw!
€18,95 per kind

Logo Patroon Wit PNG.png

EXTRA INFORMATIE OVER HET KINDERFEESTJE

- Kinderen tot max.12 jaar

- Op zaterdagen is het tot uiterlijk 16.00u mogelijk om aan tafel te gaan voor de kidsmeal. Eventuele allergieën dienen bij het maken van de reservering doorgegeven te worden.

- Het is niet toegestaan eigen traktaties, lekkernijen, verjaardagstaarten, snoep, snacks of dergelijke mee te nemen.

- Tijdens het kidsmenu krijgen de kinderen frietjes, een snack naar keuze (kroket, kaassouffle of frikandel) en één karaf ranja per 4 kinderen.

- Advies voor de kinderfeestjes met lasergame: vanaf 8 jaar/1,30m.

- Voor kinderfeestjes met lasergame geldt een minimum aantal van 6 kinderen.

- Bij het arrangement 1 uur bowlen & 2 uur tafelgrillen wordt op vrijdag en zaterdag een meerprijs gerekend van €2,- per persoon.

Cadeautjes bij ons uitpakken?

Geef dit tijdens de reservering aan, dan zorgen wij dat er een tafel gereserveerd is. 

HET LEUKSTE KINDERFEESTJE
VIER JE BIJ VIER HOOG EINDHOVEN!

Waarom kiezen voor een kinderfeestje bij Vier Hoog Eindhoven?

Bij Vier Hoog Eindhoven bieden we een scala aan activiteiten die perfect zijn voor kinderfeestjes. Onze moderne bowlingbanen, spannende lasergame arena en smakelijke kidsmeals zorgen voor een dag vol plezier en avontuur. Bovendien bevinden we ons in het hart van Eindhoven, waardoor we gemakkelijk bereikbaar zijn voor iedereen.

 

Kinderfeestje Ideeën en Arrangementen

  1. Bowlen voor Kinderen: Onze bowlingbanen zijn uitgerust met lichte ballen en bumpers, zodat kinderen van alle leeftijden plezier kunnen hebben. Het is de ideale activiteit voor een gezellige en actieve middag met vrienden.

  2. Lasergame Kinderfeestje: Laat de kinderen zich uitleven in onze spannende lasergame arena. Met adembenemende lichteffecten en uitdagende obstakels beleven ze een onvergetelijk avontuur.

  3. Kidsmeals: Na al dat spelen hebben de kinderen natuurlijk trek. Ons speciale kidsmeals bieden een heerlijke en kindvriendelijke optie. De kidsmeal bestaat uit frietjes met een snack naar keuze (kroket, kaassouffle of frikandel) en één karaf ranja per 4 kinderen.

 

Voordelen van een Kinderfeestje bij Vier Hoog Eindhoven

  • Complete Arrangementen: Wij bieden complete kinderfeest-arrangementen die bowlen, lasergamen en een heerlijke maaltijd combineren. Hierdoor kan je een complete middag vullen op één locatie!

  • Makkelijk te Bereiken: Gelegen in het hart van Eindhoven, zijn wij gemakkelijk bereikbaar met zowel openbaar vervoer als met de auto.

  • Persoonlijke Service: Ons vriendelijke en professionele personeel staat klaar om van elk feestje een groot succes te maken.

 

Hoe Boek je een Kinderfeestje bij Vier Hoog Eindhoven?

Het boeken van een kinderfeestje bij Vier Hoog Eindhoven is eenvoudig. Kies op deze pagina het gewenste arrangement. Vul het online reserveringsformulier in en het kinderfeestje is geboek! Simpeler kan niet. Maar heb je toch nog vragen? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag verder.

Bowlingpin Feest (1).png
bottom of page