top of page

EBV KNOCK-OUT TOERNOOI 2023/2024

Reserveer nu jouw knock-out games

De leden van de EBV kunnen online hun baan reserveren voor het Knock-out toernooi, de baanprijs is vastgesteld op € 7,50 per persoon, wat neerkomt op een baanprijs van € 15,00 per uur per baan.


Voor het reserveren gelden de volgende voorwaarden:

  • Op maandag en dinsdag kan via de link gereserveerd worden. Bij eventuele uitloop zijn de medewerkers van Vier Hoog Eindhoven flexibel bij voldoende capaciteit mocht e.e.a. langer duren dan één uur.

  • Op woensdag t/m zondag kan via de link gereserveerd worden. Gezien de reserveringen voor recreanten is op deze dagen uitloop niet mogelijk. Denk je meer speeltijd dan 1 uur nodig te hebben, reserveer dan 2 uur om op die manier ontspannen te kunnen bowlen. Je betaalt per uur per baan. 

  • Het online reserveren van een knock-out tournooi baan is verplicht en dient online te gebeuren op www.vierhoogeindhoven.nl/ebv waarbij de baan direct online wordt afgerekend. 

  • Bij een minimale bezetting van de banen door recreanten kan de witte verlichting ingesteld worden op de trainingsbanen (m.u.v. woensdagmiddag 14.00 – 17.00 uur, zaterdag vanaf 14.00 uur en zondag de gehele dag). Dit wordt beslist door het management van Vier Hoog Eindhoven.

  • Dagelijks worden de banen geolied. Oliën op aanvraag is niet mogelijk. 

bottom of page