top of page

BBQ’en bij Vier Hoog

Barbecueën bij Vier Hoog Breda is de perfecte manier om te genieten van lekker eten, een heerlijk zonnetje en gezelligheid met vrienden, familie en collega’s.

Van april tot en met september is het mogelijk om bij Vier Hoog te komen barbecueën. Vaak denken we bij barbecueën aan grote groepen maar bij ons is het al mogelijk om te genieten van een heerlijke BBQ vanaf 4 personen!

Tafel-BBQ

Ben je met een groep van 4 tot 30 personen dan hebben we speciaal voor jullie onze tafel-BBQ. Op de Cobb Tafel BBQ kan je zelf je vlees bereiden, wat in tegenstelling tot ons tafelgrillen, op kolen wordt gebakken. Hierdoor heb je een écht barbecue-gevoel wanneer je bij ons komt tafel-bbq’en.


Doordat het geschikt is voor kleinere groepen is dit de ideale gelegenheid voor een leuk uitje met het gezin of vriendengroep. Jullie kunnen tijdens het barbecueën genieten van diverse soorten vlees, zoals bijvoorbeeld slavinken hamburgers, kipfilet en biefstuk. Het tafel-BBQ arrangement bevat daarnaast ook verse salade, groentes, rustiek brood, onbeperkt Oerfriet en diverse sausjes. Uiteraard is het ook mogelijk om voor een vega-variant te gaan.Groeps-BBQ

Bestaat jouw groep uit meer dan 30 personen dan kan je ook genieten van ons barbecue arrangement. Je maakt dan geen gebruik van de Cobb tafel BBQ maar je krijgt je eigen grillmaster erbij! Op ons zonnige rooftop terras, aan een grote barbecue, bereiden wij het vlees voor jullie. Jullie kunnen dus onbezorgd genieten van een drankje terwijl wij zorgen voor een heerlijk hapje eten.


Met jouw groep geniet je op een exclusieve plek op ons terras van het zomerse weer, koele drankjes en heerlijk uitgebreid eten.


Bedrijfsuitje

Uiteraard kan je ons tafel-BBQ arrangement ook combineren met een uur bowlen. Hierdoor is het een ideale combinatie voor een bedrijfsuitje. Werk aan de teambuilding tijdens het bowlen en geniet daarna van een heerlijk hapje eten van de BBQ. Ook voor het bedrijfsuitje geldt dat het arrangement te boeken van 4 tot 80 personen!


Wil je tijdens je bedrijfsuitje Bowlen & BBQ zorgeloos genieten en je niet druk hoeven te maken om de rekening? Upgrade dan het bedrijfsuitje met een drankarrangement. Hiermee kan je 3 uur lang onbeperkt genieten van bier, wijn & fris.

Bekijk alle details over ons BBQ arrangementen hier.

0 weergaven

Comments


bottom of page