top of page

BOWLEN & GRILLEN

Bowlen & grillen is de ideale combinatie van een leuke activiteit & een heerlijk hapje eten, waarmee je altijd een gezellig uitje beleeft!

Wij doen niet aan steengrillen of gourmetten, maar bij Vier Hoog Eindhoven kun je heerlijk tafelgrillen! Wat het verschil is tussen deze drie vormen van funcooking, dat leggen we onderaan deze pagina verder uit. Maar eerst vind je hieronder de inhoud van ons heerlijke arrangement Bowlen & Grillen en kun je deze gezellige combinatie van bowlen en eten direct voor jouw gezelschap reserveren!

Bowlen eindhoven

1 uur bowlen & 2 uur tafelgrillen

€35,- per persoon

Kinderprijs (t/m 12 jaar): €26,00

Kids van 0 tot 3 jaar eten mee met de ouders

TAFELGRILLEN IN BUFFETVORM

Bij Vier Hoog Eindhoven geniet je van het tafelgrillen in buffetvorm. Iedere tafel krijgt zijn eigen tafelgrill en vervolgens ga je langs het uitgebreide buffet om te pakken wat je lekker vindt.

 

In ons uitgebreide buffet vind je een grote variëteit aan vlees, verse salades, groentes, heerlijk brood, knapperige friet en diverse lekkere sausjes. En ook aan het toetje is gedacht want je kunt zelf onbeperkt verschillende smaken ijs scheppen met topping.

Krijg je al trek?

VEGETARISCH
TAFELGRILLEN

Wil jij graag vegetarisch eten? Dan is deze tafelgrill variant echt wat voor jou! Wij zorgen ervoor dat je zeker niets te kort komt bij dit heerlijke vegetarische tafelgrill-arrangement.

Je kunt bij het reserveren aangeven hoeveel personen er graag vegetarisch komen genieten, wij zorgen voor de rest! Natuurlijk wordt er ook een aparte tafelgrill voorzien, zodat het vlees apart gebakken kan worden.

GENIET VAN VIS BIJ HET TAFELGRILLEN

Ook lekkere vis bij het tafelgrillen?

Voor €7,50 bestel je een heerlijk vis trio bij je arrangement, met (in totaal 150 gram aan): victoriabaarsfilet, pangasiusfilet en zalmfilet.

Het vis trio is alleen online bij te bestellen en dit doe je heel eenvoudig door deze extra toe te voegen aan je reservering.

€7,50 per persoon

STEENGRILLEN, GOURMETTEN of GEWOON LEKKER TAFELGRILLEN?!

Steengrillen, gourmetten, tafelgrillen en zelfs teppanyaki. Deze vormen van "funcooking" worden vaak door elkaar gebruikt worden, ook in combinatie als arrangement met bowlen. Ze hebben allemaal ook één ding gemeen: je bent zelf de chef! Maar er zijn ook zeker een aantal verschillen!

 

Zoals het woord al zegt, bereid je bij steengrillen je eten letterlijk op een (met zout bestrooide) hete steen. Het nadeel hiervan is dat je wellicht meer zout op je eten krijgt dan je zou willen en de steen ook goed heet moet blijven om niet aan te bakken. Wanneer je het hebt over gourmetten, maak je gebruik van kleine pannetjes in combinatie met een grotere bakplaat. En we kennen het allemaal wel: die pannetjes zijn eigenlijk gewoon heel ondhandig.

Bij tafelgrillen wordt simpelweg een metalen bakplaat gebruikt, ook wel een teppanyaki genoemd. Geen gedoe met kleine pannetjes of een steen die niet heet genoeg is. Gewoon lekker, makkelijk en gezellig dus!

Ook zin in lekker, gemakkelijk en gezellig tafelgrillen mét een uurtje bowlen?

€35,- per persoon

  Toch geen zin om zelf de chef te zijn met Bowlen & Grillen? 

Ga dan eens voor heerlijk Saté Bowlen!  

4.jpg

Een heerlijk hoofdgerecht saté combineren met een van onze favoriete activiteiten: bowlen

Hoofdgerecht Saté &

1 uur bowlen

€21,50 per persoon

Woensdag & donderdag

Vanaf 4 personen.

bottom of page