top of page

4x Waarom Vier Hoog Breda het leukste uitje voor de meivakantie is.

De meivakantie is (voor de meeste kinderen) al begonnen, dus je kunt er weer heerlijk met het gezin opuit, maar met regenachtig weer wil je natuurlijk lekker (Vier) Hoog en droog zitten! Alleen dat is al reden genoeg om ons tijdens de meivakantie te bezoeken, maar we geven je graag nóg VIER redenen waarom Vier Hoog Breda het leukste uitje voor de meivakantie is!

1. Activiteiten voor groot én klein

Vier Hoog Breda heeft voor ieder wat wils. Zo is lasergamen perfect voor als je wat adrenaline zoekt en de kids lekker wilt laten uitrazen. Met een lasergame-arena van ruim 450 m2, zit dat laatste zéker goed! Met bowlingschoenen van maat 25 tot en met 50, automatische bumpers die per speler in te stellen zijn én supercoole draken die je helpen met het gooien van de bal, is bowlen de ideale activiteit voor groot en klein! En wist je al dat er ook verschillende toffe games tijdens het bowlen te spelen zijn? Wil je het nóg wat spannender en uitdagender maken, kies dan voor één van onze unieke escaperooms. Wel adviseren we voor een goede spelbeleving van de escaperooms een minimale leeftijd van 16 jaar.

2. Heerlijk en gevarieerd eten

Kom je een activiteit doen bij Vier Hoog, blijf dan ook lekker een hapje eten. Al onze activiteiten zijn ideaal om te combineren met tafelgrillen, maar bowlen & tafelgrillen is altijd een zeer populaire combinatie en superleuk om met de kinderen te doen! Ze kunnen dan lekker smullen van eten wat ze zelf bakken. Liever toch iets lichters en snellers eten? Ook dat kan, met bijvoorbeeld een heerlijke saté, kidsmeal of een lekkere lunch. Keuze genoeg!


3. Voordelige Combideals

Wanneer je gezellig een hapje wilt blijven eten, bekijk dan vooraf zeker onze voordelige Combideals. Zo weet je vooraf precies wat je kwijt bent, wel zo fijn! Daarnaast combineer je met de Combideals ook voordelig onze verschillende activiteiten, zoals Bowlen & Lasergame, of 2 sessies Lasergame achter elkaar. En wist je al dat we ook een Combideal hebben met onze buren Kabonk en Kinepolis, waarmee je ook voordeliger kunt spelen of een filmpje kunt pakken ná het bowlen?

4. Dakterras met geweldig uitzicht

Als het zonnetje dan tóch nog even om de hoek komt kijken, ga dan nog lekker even (na)genieten op ons dakterras. Het uitzicht is hoe dan ook geweldig! 😊

Of je nu wilt bowlen, lasergamen, escapen, óf gewoon wat wilt eten en drinken, er is voor ieder wat wils! En vergeet niet om je uitje voor de meivakantie van tevoren te boeken, zodat je zeker bent van een plekje!

0 weergaven

Comments


bottom of page