top of page

SOCIAL DEAL

  Reserveer via deze pagina jouw Social Deal uitje bij Vier Hoog Eindhoven!

Kom een gezellig uurtje bowlen en geniet van een heerlijke bittergarnituur.

1.jpg

1 uur bowlen &

12 stuks bittergarnituur

Maximaal 6 personen per baan. Bij meer dan 6 personen worden er meerdere banen geboekt en zijn er ook meer vouchers benodigd. Maximaal 3 banen tegelijk te reserveren.

Het is niet nodig je vouchercode(s) bij het reserveren in te vullen. Je moet deze wel meenemen om ter plekke te laten scannen.

VOORWAARDEN

​Beschikbare dagen & tijden

Geldig op woensdag tot en vrijdag & zondag (zaterdag is uitgesloten).

In te leveren t/m 14 december.

Voorwaarden

* Vergeet niet je voucher(s) mee te nemen op de dag van je reservering. Het is niet nodig om een vouchercode in te voeren tijdens het reserveren

* Het is alleen mogelijk om online, via deze pagina een reservering met Social Deal te maken. Reserveringen via andere kanalen/links worden niet aangenomen.

 

* Er geldt een maximum aantal banen/tafels dat beschikbaar is voor Social Deal. Is een dag niet meer beschikbaar dan hebben wij ook geen beschikbaarheid meer voor een Social Deal boeking

* Er geldt een maximum van 6 personen per baan. Bij meer dan 6 personen worden er meerdere banen geboekt. 1 voucher is geldig voor 1 baan/uur. Ben je met meer dan 6 personen en heb je dus meerdere banen, dan heb je ook meerdere vouchers nodig.

bottom of page