top of page

Combineer zakelijk met fun, met een bedrjifsuitje bij Vier Hoog

Met vallen en opstaan hebben we de afgelopen jaren geleerd wat er allemaal bij komt kijken om een goed bedrijfsuitje te organiseren. Want hoe combineer je zakelijk en fun met elkaar op een manier waarop iedereen het binnen de organisatie naar zijn zin heeft? Inmiddels kunnen we zeggen dat we het behoorlijk goed onder de knie hebben met het bedrijfsuitje van Vodafone & Ziggo als prachtig voorbeeld.


In mei 2022 vond bij Vier Hoog Breda het bedrijfsuitje plaats van Vodafone & Ziggo. De wens was één of meerdere activiteiten gecombineerd met een heerlijke maaltijd. Daarnaast wilde ze graag een extra, persoonlijk aspect toevoegen in de vorm van een soort presentatie of quiz. Dit alles voor een groep van 70 personen.


Een aanvraag die ons op het lijf geschreven is en we gingen er dan ook enthousiast mee aan de slag. Al snel kwamen we tot een mooi dagprogramma waarin alle gewenste elementen terugkwamen: een combinatie van bowlen, lasergamen en een BBQ.


Voor het persoonlijke aspect hebben we ervoor gekozen om ons ledscherm boven de bowlingbaan in te zetten als enorm presentatiescherm. Hierdoor werd het mogelijk om op onze bowlingbanen een presentatie te geven voor de hele groep. Iets wat het bedrijfsuitje direct uniek maakt.

Van te voren lever je de presentatie of video aan die je wilt vertonen en wij zorgen ervoor dat deze goed op het ledscherm te zien is. Omdat het allemaal op de bowlingbaan plaatsvindt is het vervolgens super makkelijk om direct door te gaan met een leuke quiz of potje bowlen.


Na het actieve gedeelte van bowlen en lasergamen was het tijd voor een gezamenlijke barbecue. De chef was er klaar voor en de kolen waren goed heet. In het zonnetje op ons dakterras kon iedereen genieten van diverse soorten vlees, salades en side-dishes. Onder het genot van een hapje, drankje en het zonnetje kwam er een einde aan deze mooie dag. Al kunnen we wel vertellen dat het nog lang onrustig bleef op ons dakterras 😉.


Je kunt er inmiddels vast een beeld van maken hoe deze dag er ongeveer uit heeft gezien. Maar ben je toch benieuwd naar meer, bekijk dan vooral de extra sfeerbeelden. En mocht je hierna interesse hebben in ook zo’n tof bedrijfsuitje, neem dan vooral contact met ons op.


———

⭐ Vodafone & Ziggo

⭐ 27 mei 2022

⭐ 70 personen

⭐ Bowlen, Lasergame & BBQ

0 weergaven

Comments


bottom of page